BURGER CASTLE

BURGER CASTLE Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 298 beoordelingen
11 sep 2020 om 19:06 Eten was koud en de milkshakes waren helemal gesmolten dus was melk met smaak alsof ze nooit goed geweest zijn.
31 aug 2020 om 8:37 Fantastische burgers weer, bezorging duurde iets langer maar niet storend, eten kwam warm en goed aan :)
29 aug 2020 om 20:02 Hamburgers heerlijk , mooi groot en lekker Helaas Vlaamse friet slap en koud , maar smaakte wel lekker
29 aug 2020 om 10:20 Bezorging duurde echt veel te lang en de burgers waren heel erg droog. Ik heb 2 happen genomen en heb hem daarna weg gegooid. Niet. Te. Eten
28 aug 2020 om 19:25 De beoordelingsmail was er eerder dan het eten zelf
26 aug 2020 om 21:11 Bezorging was ok. Eten was niet zo lekker. Patat was koud. Mexicaanse burger was ok.
26 aug 2020 om 20:30 Lekker, voor herhaling vatbaar.
23 aug 2020 om 20:47 De bezorgservice voor eten kwam 30 minuten te laat aan, maar het eten kwam warm en smakelijk aan.
19 aug 2020 om 20:00 Was laat met bezorging Was dus 1 maal maar nooit meer
5 aug 2020 om 23:55 Ik had de mexicaanse burger. Was okay. Ik vond de rode saus niet zo lekker. Te zoet, weinig kruidig. Jammer. Daar zou winst te behalen zijn.
5 aug 2020 om 20:15 Especially the Beyond Meat versions are amazing! Loved the little icecream treat we got as an extra!
2 aug 2020 om 19:26 Burger was op zich prima, maar de Vlaamse frieten waren gewoon diepvries patatjes. Ik bestelde 2 bakjes mayo en kreeg er 1. De milkshake was ook niet lekker.